Skal kalkbruddets potentiale forløses? Har du idéer til, hvordan vi bedst udnytter det kæmpe potentiale, der er i de naturskønne omgivelser? Så skrid til handling! Hvis ikke, har vi et par idéer.

En svævebane i Danmarks skønneste omgivelser
Findes der et smukkere sted at tage en tur i svævebane? Vi tror det ikke. Samtidig er en svævebane noget, der kan skabe aktivitet og glæde for kommunens borgere og turister, og noget som ikke kan genere naboer og andre besøgende. 

Klatrevæg med udsigt
Hvis svævebane ikke lige er dig, hvad siger du så til en tur op ad en klatrevæg? Det er sjovt for både voksne og børn, og vil skabe aktivitet i Boesdal Kalkbrud. 

Skal der gang i pyramiden?
Boesdal Kalkbrud er det perfekte sted til en fed koncert. Der er langt til naboerne, og scenen er der allerede i form af pyramiden, som førhen blev brugt til at opbevare tørret og knust kalk. 

Det er et par idéer, der kan være med til at skubbe udviklingen i gang ved Boesdal Kalkbrud. Vores håb er, at Stevns borgere synes, det er gode idéer, eller endnu bedre, har selv endnu bedre idéer. Men idéer er ikke noget værd, så længe der ikke bliver gjort noget ved dem, derfor skal der lyde en opfordring til handling. 
Stevns Erhvervsråd og Udvikling Stevns bistår naturligvis med hjælp i processen.