Sidste år fik Pernille Plantener fra BusinessByHeart sammen med Stjernemälden midler fra LAG-puljen til bl.a. at renovere et frugtudleveringsrum og omdanne det til et rustikt og hyggeligt kursuslokale med naturen som ramme. Nu er de klar til åbning. 

Det har længe været en drøm for Pernille Plantener og Annette Nielsen, at den gamle frugtplantage med 6 hektar jord skal kunne danne rammer om workshops, arrangementer og naturterapi. I lokalet er der nu blevet indrettet et rustikt, lækkert kursuslokale, hvor man kan holde arrangementer og kurser. 

-Vi har lige lagt sidste hånd på lokalet, så det er klart til deltagerne. Nu har vi pudset vinduerne, så nu kan de bare komme an, siger Pernille Plantener. 

Fik god støtte til LAG-ansøgning
Pernille Platener havde allerede haft erfaring med at fundraise, så det var ikke helt nyt for hende at  skulle søge midler fra LAG-puljen: 

-Jeg har fundraiset en del før. Jeg skrev ansøgningen og Thomas Christensen (LAG-koordinator) var meget hjælpsom. Han gav mig tips til, hvordan jeg kunne rette projektet til, så det var jeg rigtig glad for. 

BusinessByHeart fik i en fællesansøgning med virksomheden Stjernemälden sidste år tildelt 124.000 kr. til at etablere faciliteter til aktiviteter og workshops i naturen på deres ejendom, og det vigtigste element i den lunefulde, danske sommer – lokalet – står klart nu. Inden for det kommende år følger et shelter, en bålhytte, borde og bænke samt skiltning. 

Åbner op med aktiviteter henover sommeren
De to virksomheder glæder sig til at komme i gang med at holde workshops og arrangementer i de nye lokaler, men der bliver fokus på, at det gøres på en forsvarlig måde: 

-Vi holder fast i vores arrangementer henover sommeren, hvor vi godt kan fortsætte med under 10 mennesker. Så kan vi tage ekstra hensyn og følge sundhedsmyndighederne. Vi har jo masser af natur omkring os, så arrangementerne vil i høj grad foregå udendørs, siger Pernille Plantener.