Danish Water Taxi

Danish Water Taxi har allerede været en stor succes ved Grønlands største turistdestination, og initiativtageren bag projektet ønsker nu at flytte turbåden til Rødvig Havn på Stevns.

Båden vil som udgangspunkt være Danmarks mindste rederi med plads op til 6 personer. Ligesom på Grønland vil Danish Water Taxi levere skræddersyede oplevelser til hver enkelt kunde til en konkurrencedygtig pris.

Danish Water Taxi vil udfylde flere huller i det nuværende marked på Stevns. Det ene hul er den store efterspørgsel efter turismeprodukter til vands, heriblandt kan nævnes oplevelsesture langs klinten, fiskeri, dykkerture, vandski, frokost- og brunchture og meget andet.

Den anden del er bådens størrelse, som betyder, at det kun er nødvendigt med ét besætningsmedlem udover de 6 passagerer. Det betyder samtidigt, at mindre grupper kan få skræddersyet en rejse med de oplevelser, som de måtte ønske, hvad end det inkluderer kulturhistoriske seværdigheder, gastronomiske oplevelser, en naturskøn udsigt, eller transport til et udvalgt overnatningssted. Dette giver en oplevelse af et helt specielt produkt for den enkelte turist.

Den båd som Danish Water Taxi har fundet velegnet til opgaven er gul, og er en vigtig del af genkendelsen i konceptet, da den i sig selv er et blikfang. Den gule båd kan benyttes af alle, som ønsker en helt speciel oplevelse til vands, og den vil bl.a. blive benyttet til opgaver af erhvervsrelateret funktion.

Projektet har to målsætninger med båden, som inkluderer at øge antallet af turister, der besøger Stevns, samt øge antallet af private arbejdspladser, herunder styrke iværksætterkulturen i Stevns.

 

Ansøger

 Danish Water Taxi

Samlet budget for projektet

 800.000 kr.

Midler fra Udvikling Stevns

 370.000 kr.

Titel

Danish Water Taxi

Kontaktperson

Espen Andersen

Ansøgt beløb

400.000 kr.

Tilsagn fra Udvikling Stevns

 12. februar 2017

Tilsagnsbeløb fra Udvikling Stevns

 370.000 kr.

Hovedmålsætning

 Mål A: At fremme job og vækstskabende erhvervsudvikling via tilskud til etablering og udvikling
af små og mikrovirksomheder og øget erhvervssamarbejde.

Udvikling Stevns Udviklingsstrategi

 Aktivitet 1.1: Øge tilvæksten af nye levedygtige virksomheder, der kan skabe
lokale arbejdspladser, herunder styrke iværksætterkulturen i Stevns.

Aktivitet 2.2: Styrke kystturismen, herunder adgang til, brugen af og faciliteter i forbindelse med kysterne, strandene, havnene og havet.

Start dato

 01. februar 2017

Slut dato

 31. januar 2019